El CB Zona 5 presenta els seus equips

La setmana passada, dimecres dia 5 de desembre, l’equip manacorí CB Zona 5 va fer la presentació oficial dels equips de la temporada 2012/2013 aprofitant un cap de setmana sense partits a causa del pont. Les graderies i la pista s’ompliren de color vermell i gris, el color distintiu de l’equip manacorí, que celebrava d’aquesta manera la seva vuitena temporada com a un dels màxims exponents mallorquins del bàsquet femení.

Es van presentar un total de 13 equips, al voltant de 150 noies, que són les que componen aquesta temporada un club que cada any creix més. Està compost per dos equips Pre-Mini, dos equips de Minibàsquet, tres equips Infantils, un equip Cadet, dos equips Juniors i un equip a Primera Femenina i l’escoleta.

Una vegada presentats els equips, les seves jugadores i el cos tècnic, es va fer l’obscuritat i es va veure una presentació en pantalla gegant acompanyat del “zapateo” de l’escola de ball de Satu Jiménez. La vetllada va acabar amb tot el públic aixecat ovacionant les jugadores, vertaderes protagonistes de l’horabaixa.

0 votes

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

<