Ya disponible la guía del Campeonato de España Cadete

KDT2014Ya está disponible en PDF la guía del Campeonato de España cadete que se disputará del 3 al 6 de este mes en Cáceres y en la que participarán las diecinueve comunidades autónomas de España.

Durante la disputa de la máxima competición nacional de la categoría podréis consultar esta guía para conocer los horarios, los grupos y los jugadores que se encontrarán en Extremadura y podréis acceder a esta información tan sólo clickando al link que tendremos en la barra lateral de la derecha.

Recordamos que ZonaRookie estará presente en el Campeonato para poder informar de primera mano a sus lectores tanto a través de la web como en redes sociales, especialmente twitter (@zonarookie), por donde se facilitará la mayor información posible y, como siempre, los resultados de todos los encuentros con la máxima celeridad posible.

CONSULTAR LA GUÍA AQUÍ

0 votes

6 comments on “Ya disponible la guía del Campeonato de España Cadete

 1. perfeccionista dice:
  algo más currado podría estar, sobre todo a nivel estético. ¡¡¡¡justificar el texto!!!!!!, emplear la misma fuente, mismo tamaño de letra, mismo estilo al nombrar los jugadores, o todo en mayúscula o todo en minúscula, equipos de procedencia altura edad, sé que no se tienen todos los datos y que no todas las federaciones los facilitan. las tablas también podrían estar mejor (fijarse en el palmarés cadete femenino, error en las posiciones), el calendario de partidos apenas se ve, las imágenes a pie de página con el logo ZR bastante cutres, y las banderas podrían estar redimensionadas y todas del mismo tamaño, o si no, fuera. por ultimo echo en falta algo que incluisteis en la guía del año pasado, con jugadores a tener en cuenta y demás, que dan un punto diferenciador a la marca zr, no solo recoger datos desde las diferentes federaciones. sé que no es trabajo sencillo, pero al menos a nivel estético con lo anterior mencionado debería cumplirse, igualmente gracias!
 2. XiscoCR dice:
  Es vera que podria ” estar de lo que esta aixi com esta pero si que esta” crec que no hem de cercar ossos a ne’s lleu, pero bé simplement es fet de donar una informació crec que ja es positiu i més tinguent en conta que cualque dade es més que recient i després en plenes festes posar-se a fer feina interesada o desinteresadament, ses dues son bastants extresants.
  Jo com a pare d’un representant de ses Illes donar-vos s’enhorabona per tenir-mos, mes o manco informats. Sa llàstima es que no podreu posar als nostres representants com a medallistes, també som realista pens que ho gonyaran tot qui sap si ho perdran tot, se a de veure es resultat.
  Per lo que dic que es una llàstima, aixó si que es una feina a començar a fer per ses proximes temporades tant a nivell ZR, FBiB, govern bé aquest darrer el retirarem que si els altres ja fan poc manco fa es govern, bromes a part, com a opinió personal trop que es bastant discriminant es sistema de lliga que es du a terme al campionat a totes ses categories, mini, infantil i cadet, deixant una serie de comunitats que per circunstancies de generacions, etc, en cap moment tenen opció a entrar dins els primers clasificats.
  Ja no se pot defensar ni lluitar per sa nostra generació98 que a obtingut uns resultats mai esperats, pero si que se hauria de lluitar per ses noves generacions qui sap si próperes, tenguin opcions independent de sa categoria o grup que començin sa lliga, puguin optar a lluitar per ses primeres plaçes del campionat i no simplement deixar per sa próxima temporada a sa generació següent dins es grup especial.
  ZR, FBiB, Conselleria d’esports, etc… si en voleu en teniu de feina, i segur que tota sa comunitat de’s bàsquet Balear vos ho agrairà.
  Molts d’anys i a disfrutar
 3. aficionado seleccion balear dice:
  xiscocr nos ha quedado muy claro tu opinion y que no te gusta el sistema de competicion , pero no aproveches cualquier articulo para recordarlo,ponte en coctato con la feb o manda emails o cartas a ver si consigues algo, pues desde BALEARES poco se puede hacer.Lo que si se puede hacer desde aqui es hacer piña para que la gente de la fbib cambie un poco y hagan mejor su trabajo y preparen mejor a nuestros jugadores-as,que se muevan mas por las islas, que se les vea muy amenudo por los partidos, que se dejen de enchufados conocidos y compromisos y que trabajen mas con campus productivos (no para sacar dinero a la gente cuando ya saben de antemano quien va a ir a la seleccion)con mas concentraciones para preparar los campeonatos y para que los chicos se conozcan mejor y puedan jugar mejor,cambiar de seleccionadores que siempre son los mismos,etc,etc.Puede que asi algun dia tengamos unas selecciones que no bajaran de categoria ,que estaran en los grupos especiales y quien sabe si alguna generacion ganara algun campeonato.
 4. perfeccionista dice:
  xiscocr, per presentar una guía així, és millor no fer-la, no té cap atractiu estètic ni informatiu. Segurament, poca gent coneixi noms de jugadores fora de la selecció balear, tal vegada això mateix falta per fer mes atractiu es campionat per tothom, per apropar-lo a la gent. jugadores a tenir en compte, etc.
  per altra banda, totalment d’acord amb el que exposes, aquest sistema de competició és totalment injust, les classificacions finals dels campionats no reflexen la qualitat dels combinats autonòmics. Més treball a nivell autonòmic com el que diu “aficionado” faria falta, més concentracions i deixar allò del “enchufisme”. salut!
 5. Jo vull disfruta. dice:
  No anirem be fins que camviem l’actual dirección i equip de la FBIB. Nomes veim desastre derrera desastre, pero aquí no passa res. Ni una de ben feta, ni acabada desde fa anys.:. I aquí seguim !!!

  Per recordar.

  Les familias Balears tenen de financiar les concentracions i campeonat.
  Han fet dues concentracions, jugand un o dos partits. Les altres ja han jugat campionats entre elles.
  Es clar que no li donen gens importancia a aquest tema.
  Séniors… Que ho demanin al Pla,
  Juniors, Interislas fa dos anys que en parlen.
  No hi doblers mai… Pels sopars de temporada, ? pels arbitres, ? per … ?
  Quina pena i els nins, un bocata a l’aeroport. Ni un recordatori de la representació que han fet…

 6. aficionado seleccion balear dice:
  Totalment d’acord ” Jo vull disfrutar”. Sa importància i sa preparació que se dóna a ses nostres seleccions és penosa.
  D’altra banda i analitzant els primers resultats obtinguts en aquest campionat, estic totalment sorprès.
  En femení, que se suposava que s’havia de guanyar tot i ascendir, s’han perdut els dos primers partits, tenint sis jugadores que estan al CTEIB, amb tots els entrenaments que això suposa, i el seleccionador, que és el seu entrenador. Què passa aquí? On es veuen els resultats?
  En masculí s’han guanayat els dos partits. El primer, pens que no és molt significatiu, Ceuta no té equip per competir. El segon partit, ha estat de total sufriment, s’ha guanyat de 5 en el darrer minut contra Cantàbria. Pens que no és culpa dels jugadors/es, fan el que poden , crec que el problema està en la FBIB que no els prepara com toca.
  Esper que acabin el campionat de la millor manera possible i que, al manco, disfrutin de l’experiència.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

<